Logget på som:
filler@godaddy.com
Logget på som:
filler@godaddy.com
Ett sunt brett med grove knekkebrød på lavkarbo
Oppskrift:
3 egg (vispes kjapt i bollen) før du tilsetter resten
1 dl solsikkekjerner
0,75 dl gresskarkjerner
1,25 dl sesamfrød
1 dl linfrø
1 dl chiafrø
1 ts urtesalt (f.eks herbmare)
1 ts persille (her kan du justere selv, og bruk eventuelle andre krydder og urter)
Bland dette godt sammen og la det hvile i 30-60 minutter før det veltes ut på et stekebrett med bakepapir. Stryk det forsiktig utover til å dekke platen. Knekkebrød kan være vanskelig å stryke utover, men vær forsiktig så det ikke blir for tynt.
Rut så opp i passende stykker før det settes i ovnen, her kan du bruke slikkepotten eller et pizzahjul.
Stek brettet på 220 grader (over/undervarme) midt i ovnen i 14-15 minutter. Følg med så det ikke svir seg på slutten.

Grovt knekkebrød uten mel
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere nettstedstrafikk og til å optimalisere nettstedsopplevelsen din. Ved å godta vår bruk av informasjonskapsler, vil dataene dine bli samlet med alle andre brukerdata.