Ett brett med grove sunne knekkebrød
3 egg (vispes kjapt i bollen) før du tilsetter resten
1 dl solsikkekjerner
0,75 dl gresskarkjerner
1,25 dl sesamfrød
1 dl linfrø
1 dl chiafrø
1 ts urtesalt (f.eks herbmare)
1 ts persille (her kan du justere selv, og bruk eventuelle andre krydder og urter)
Bland dette godt sammen og la det hvile i 30-60 minutter før det veltes ut på et stekebrett med bakepapir. Stryk det forsiktig utover til å dekke platen. Knekkebrød kan være vanskelig å stryke utover, men vær forsiktig så det ikke blir for tynt.
Rut så opp i passende stykker før det settes i ovnen, her kan du bruke slikkepotten eller et pizzahjul.
Stek brettet på 220 grader (over/undervarme) midt i ovnen i 14-15 minutter. Følg med så det ikke svir seg på slutten.
We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.